جوانه ی ماش رو اینجوری درست کردم
یه پیمانه ماش رو ۲۴ ساعت خیس کردم تو این مدت یبار ابش رو عوض کردم 
بعد ابکش کردم توی یه سینی دولایه دستمال کاغذی رولی  پهن کردم  با ابماش اب ماشیدم روش تا خوب خیس بشه بعد ماش ها رو روش  ریختم  دوباره روش دولایه دستمال کاغذی گذاشتم اونم دوباره خیس کردم  سینی رو داخل نایلون گذاشتم و درش رو بستم  دوتا سه روز داخل  کابینت گذاشتم  قرنطینه کردم  مدتش بستگی داره که بخاین جوانه ی ماش چقدر بلند شده باشه  بعد ازاین داخل یخچال میزارم 
طبع جوانه ماش

طبیعت جوانه ماش سرد و خشک می باشد. جوانه ماش حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین K، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر و پروتئین می باشد.

طرز مصرف جوانه ماش

جوانه ماش را به صورت خام بیشتر برای تهیه انواع سالاد جوانه ماش و ساندویچ و به صورت پخته برای تهیه انواع غذا و سوپ با جوانه ماش استفاده می کنند.

جوانه ی ماش رو اینجوری درست کردم

ماش ,جوانه ,رو ,ویتامین ,خیس ,داخل ,جوانه ماش ,ی ماش ,ماش رو ,خیس کردم ,تهیه انواع ,دولایه دستمال کاغذی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بنیاد خیریه مهر نور rahseparhagh نانوف یاران خراسانی جانم فدای رهبر اخبار برتر استانی هشتگ کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. مرجع تخصصی اخبار شهری مطالب اینترنتی در ثانیه زندگی کن... قرعه دل ما به غربت زده شد....عاقبت زاهد دیوانه به چوبه دار بسته شد